FC Eurajoki header

Kausi 2013

Pe 24.5. FC Eurajoki - MuSa3 2-1

Maalintekijät: Juuso Hurunen, Janne Vainio (rp)

MuSa3 otti Porissa harjoituspelissä 8-3 voiton FC Eurajoesta, mutta FCE näytti että se oli vain alkukauden kankeutta. FC Eurajoella oli paikkoja vaikka kuinka moneen maaliin, mutta viimeistely uupui tärkeimmillä hetkellä. Peli oli kuitenkin FCE:n hallinnassa.

 

Su 26.5. PoPa - FC Eurajoki 12-2

Maalintekijät: Janne Vainio, Niko Haanela

Toinen peli viikonloppuun ja sunnuntai on tunnetusti huonoin päivä pelata, ja vaikka FC Eurajoki lähtikin peliin hyvällä määrällä pelaajia, väsymyksen huomasi. Loppujen lopuksi ainakin viimeiset 5-6 maalia olivat vain kosmettiikkaa, sillä sunnuntaifiiliksen näki Eurajoen pelistä. Oli pelissä myös valopilkkuja hienojen maalien muodossa. Tässä toinen niistä!


Pe 7.6. FC Eurajoki - FC Rauma 4-6

Maalintekijät: Iiro Haaslahti, Janne Vainio, Niko Haanela, Jaakko Iisakkala

FC Eurajoki lähti kovin odotuksin perjantain peliin jo 3 peliä hävinnyttä FC Raumaa vastaan. FCE jäi vähille maalipaikoille ja kaukolaukauksetkin suuntautuivat joko suoraan maalivahtia päin tai ohi maalista. Kotijoukkue yritti pysyä pelissä mukana mutta raumalaiset rankaisivat kovalla prosentilla, varsinkin läpiajoista, joista tuli ainakin 4 maalia. Positiivinen asia pelissä oli, että maalin tekivät jokaisen eri pelaaja, joista puolustajat Haaslahti ja Iisakkala tekivät komeat maalit erikoistilanteiden jälkimainingeista, jotka ovatkin olleet FC Eurajoen vahvuus tällä kaudella. Parantamaan lähdetään Ihodeen tiistaina!

 

Ti 11.6. IKiri - FC Eurajoki 5-0

 

Ti 18.6. FC Eurajoki - FC HaPo2 1-8

Maalintekijät: Janne Vainio

 

To 27.6. P-Iirot2 - FC Eurajoki 4-0

FC Eurajoki pysyi hyvin sarjakakkosen vauhdissa mutta pelin avaaminen ei millään onnistunut. Maalipaikat menivät Iiroille ja sai rankaistua niistä 4 kertaa, 2 kertaa molemmilla puoliajoilla. Iirot tekivät yhden rankkarista ja kaksi viimeistä meni jo väsymyksen piikkiin, koska kulma- ja vapaapotkutilanteessa Pallo-Iirojen pelaaja pääsi puskemaan pallon maaliin ilman vartiointia. Tämän pelin myötä varmistui myös FC Eurajoen jääminen ala-sarjaan, kunhan viimeinen B-lohkon ottelu FC Jazz2:ta vastaan saadaan vielä pelattua.

 

Pe 5.7. FC Eurajoki - FC Jazz2 2-10

Maalintekijät: Turkka Ellilä, Janne Vainio

FC Eurajoki lähti B-lohkon viimeiseen peliin yhdellä kentällisellä pelaajia ja se alkoi tietysti näkyä pelin lähetessä loppua. Ensimmäinen puoliaika päättyi nimittäin lukemiin 1-3. FC Eurajoen maalit olisi tälläkin kertaa pitänyt kuvata, sillä varsinkin kapteeni Turkka Ellilän etuyläkulmaan pamauttama pommi oli melkoista katseltavaa. Myös toisella puoliajalla Janne Vainion tarkka vasuri tolpan kautta oli maalivahdille mahdoton torjuttava. Jazzin maalivahdin torjuntaprosentti hipoi siis nollaa kun Eurajoen harvat maalipaikat päättyivät loistaviin viimeistelyihin. Väsymys painoi loppujen lopuksi eurajokelaisten jaloissa ja Jazz sai tehtyä kaksinumeroiset luvut maalitaululle. Eurajoki jatkaa seuraavaksi Satakunnan Kutosessa.

 

FC Eurajoen maalipörssi, Vitosen B-lohko:

1. Janne Vainio, 5 maalia

2. Niko Haanela, 2 maalia

3. Juuso Hurunen, Iiro Haaslahti, Jaakko Iisakkala, Turkka Ellilä, 1 maali

 

Satakunna Kutonen


Ke 7.8. FC Eurajoki - PoPa 2-3

Maalintekijät: Turkka Ellilä, Niko Haanela

 

Ke 14.8. FC Ankkalinna - FC Eurajoki 5-1

Maalintekijät: Janne Vainio

 

Ke 21.8. FC Eurajoki - FC HaPo 4-0

Maalintekijät: Janne Vainio 2, Niko Haanela 2

 

Ma 28.8. LuVe - FC Eurajoki 6-1


Su 8.9. MuSa3 - FC Eurajoki 10-0


Ke 11.9. FC Eurajoki - RuosV 2-2 (0-1)

Maalintekijät: Janne Vainio, Niko Haanela

FC Eurajoki pääsi aloittamaan pelin kahden miehen ylivoimalla, kun RuosV:n kaksi pelaajaa tuli myöhässä. FCE ei kuitenkaan saanut tätä, noin 15 min ylivoimaa käytettyä hyödykseen, ja ensimmäinen puolisko pelistä oli tasaista vääntöä, joka päättyi RuosV:n rankkariin ja 1-0 tilanteeseen. Toisella puoliajalla FC Eurajoki sai kyllä kaksi maalia tehtyä, mutta myös kärkipelaajat loukkaantuivat, Janne Vainio kuitenkin pystyi pienen tauon jälkeen palaamaan peliin ja tekemään 2-1-maalin. FC Eurajoki puolusti sinnikkäästi melkein loppuun saakka. Lisäajalla RuosV sai aikaan keskityksen laidalta, johon hyökkääjä pääsi puskemaan pallon alakulmaan, ja heti aloituksen jälkeen pilli vihelsi ja peli päättyi karvaasti 2-2.

 

La 14.9. FC Eurajoki - MInto 4-2 (0-2)

Maalintekijät: Ropi Tyykilä, Janne Vainio 2, Risto-Matti Jussila

Viimeiseen peliin FC Eurajoki lähti luottavaisin mielin 3 pistettä mielessä. MInto saapuikin Eurajoelle ja ilmoitti yhden pelaajan vajaamiehistöstä. Johtuiko sitten ylilatautumisesta tai mistä vaan, FC Eurajoki sähläsi ensimmäisellä puoliskolla melkolailla, ja MInto pääsi kaksi kertaa rankaisemaan, ensimmäisen kerran 35 metristä vapaasti lähteneellä laukauksella maalivahdin yli ja toisen kerran keskikentän ja puolustuksen virheiden jälkeen. Puoliajalla Matti "Mölli" Mustosen puheet taisivat auttaa, koska Eurajoen peli parani toisella puoliskolla. Palloa hallittiin enemmän ja tietysti myös MInton vajaa miehistö väsyi. Ensimmäinen juhlan aihe saatiinkin, kun pallo pomppi Ropi Tyykilälle kuudentoista alueelle, joka laittoi saksipotkulla pallon maaliin tyylikkäästi. Janne Vainio latoi kaksi maalia MInton verkkoon lyhyen ajan sisällä, joista toisessa maalissa ei osattu päättää, kuka laittaisi pallon tyhjiin. Janne Vainio kuitenkin viimeisenä odotti puolustajan liu'un verran ja sen jälkeen pisti pallon maaliin. Eurajoen peli alkoi olla vapautuneempaa ja puolustus ei tehnyt virheitä, MInton väsynyt miehistö ei kylläkään jaksanut lähteä usean miehen hyökkäyksiin. Risto-Matti Jussila kaunisteli lukemat vielä 4-2:een rankkarista, jonka itse hankki, kun MIntolainen tuli jaloille. Varma sijoitus keskelle maalia ja FC Eurajoen kausi oli paketissa ja saunailta valmis alkamaan. Kutonen osoittautui enemmän FC Eurajoen tasolle sopivaksi, ja jos miehistöä olisi joka pelissä ollut saman verran kuin viimeisessä pelissä, olisi parempikin sijoitus kuin 6. Kutosessa ollut tosiasia.

 

FC Eurajoki, maalipörssi, Kutonen

1. Janne Vainio, 6 maalia

2. Niko Haanela, 4 maalia

3. Risto-Matti Jussila, Turkka Ellilä, Ropi Tyykilä, 1 maali


Tulevia tapahtumia:

 

LINKKEJÄ

© FC Eurajoki 2001-2021, kaikki oikeudet pidätetään.